GELUK OP DE WERKVLOER

“Wanneer je elke ochtend met weinig energie en weinig zin naar je werk vertrekt,
loop je vandaag of morgen al snel tegen je eigen grenzen aan.”

Een groot deel van ons leven brengen we door op het werk, en het streven naar geluk op de werkvloer is essentieel voor ons algehele welzijn en tevredenheid. Geluk op het werk gaat verder dan alleen maar een loonstrookje ontvangen; het gaat over het gevoel gewaardeerd te worden, gemotiveerd te blijven en voldoening te vinden in wat we doen.

Volgende situaties zijn vast herkenbaar:

  • Ik ben niet tevreden met mijn takenpakket
  • Opslag vragen, hoe doe je dat?
  • Beter willen omgaan met kritiek of veranderingen
Hoe kan I FOR GROW jou van dienst zijn?

Individuele Coaching: Onze ervaren loopbaancoaches bieden individuele coachingssessies om je te helpen bij het identificeren van jouw persoonlijke doelen, waarden en behoeften op het gebied van werk. We werken samen met jou om een plan op maat te maken dat gericht is op het vergroten van jouw geluk op de werkvloer.

Vaardighedenontwikkeling: We bieden trainingen en ondersteuning gericht op het ontwikkelen van vaardigheden die essentieel zijn voor een gelukkige en succesvolle werkomgeving. Dit omvat communicatievaardigheden, stressmanagementtechnieken, time-managementvaardigheden en meer.

Loopbaanadvies: We bieden begeleiding bij het nemen van belangrijke loopbaanbeslissingen in je huidige job of het vinden van een baan die voldoening geeft.

Ondersteuning bij werkgerelateerde uitdagingen: Of je nu te maken hebt met stress op het werk, conflicten met collega’s of moeite hebt om een gezonde werk-privébalans te vinden, onze loopbaancoaches staan voor je klaar om je te ondersteunen en te begeleiden bij het omgaan met deze uitdagingen.

Bij loopbaancentrum I FOR GROW streven we ernaar om jou te helpen een werkleven te creëren waarin je je gelukkig, vervuld en gewaardeerd voelt. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen ondersteunen in jouw traject naar geluk op de werkvloer.

Wens je meer uit je job te halen?  Dan start jouw avontuur bij ons traject “Geluk op de werkvloer”.

PRAKTISCHE INFO

We houden rekening met jouw agenda! De sessies kunnen zowel overdag doorgaan als in de avond,
op een van onze voorziene locaties. De inhoud van wat er zal worden besproken tussen jouw en de coach zullen ten alle tijden vertrouwelijk worden behandeld.

PLAN JOUW GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

We zijn er voor jou!

Heb je vragen over loopbaanbegeleiding?
Contacteer ons & wij begeleiden je hiermee verder!

LOOPBAANBEGELEIDING MET VDAB LOOPBAANCHEQUES

In samenwerking met de VDAB biedt I For Grow de mogelijkheid om enkele loopbaanbegeleidingstrajecten te betalen met loopbaancheques.

Wens je meer info over hoe je de loopbaancheques aanvraagt?
Ontdek via de knop  hieronder de voorwaarden.