AANPAKKEN VAN UITDAGINGEN

Ontdek je volle potentieel als zelfstandig ondernemer met de begeleiding van een loopbaancoach.

Als zelfstandige ondernemer heb je de moed om je eigen weg te bewandelen, maar soms is het verstandig om een loopbaancoach in te schakelen. Samen kunnen jullie de koers van jouw carrière scherpstellen, obstakels overwinnen en nieuwe kansen ontdekken. Laat een loopbaancoach je begeleiden naar het volgende niveau van succes, zodat je kunt blijven groeien en bloeien als ondernemer.

 

De reis van een zelfstandige ondernemer is vaak een eenzame weg, maar met de juiste loopbaancoach wordt die weg een inspirerende ontdekkingsreis naar persoonlijke groei, professioneel succes en vervulling van je zakelijke visie.

 

 

Loopbaancoach als waardevolle partner:

Niet alleen is een loopbaancoach een waardevolle partner voor zelfstandige ondernemers, maar ook een onmisbaar instrument voor het ontplooien van jouw volledige potentieel. Door samen te werken met een deskundige coach, kun je jouw ondernemersvaardigheden aanscherpen, obstakels overwinnen en jouw professionele groei naar nieuwe hoogten brengen. Laat een loopbaancoach je begeleiden op jouw reis naar succes, zodat je vol vertrouwen en doelgericht kunt blijven bouwen aan jouw onderneming.

Inhoud van het loopbaantraject:

Exploreren van de loopbaanvraag

Het ontdekken van jouw behoeftes rondom het opstarten van een eigen onderneming of bijberoep OF het aanscherpen van jouw ondernemersvaardigheden

Stimuleren en zelfsturen aan de hand van verschillende tools en erkende methodieken

Klaar om te springen? Haal je inspiratie bij I For Grow:

Zoek je ondersteuning naar de toekomst toe? Je hebt beslist om zelf controle te nemen over de situatie? Dan ligt het traject “Aanpakken van uitdagingen” voor jou klaar!

PRAKTISCHE INFO

We houden rekening met jouw agenda! De sessies kunnen zowel overdag doorgaan als in de avond,
op een van onze voorziene locaties. De inhoud van wat er zal worden besproken tussen jouw en de coach zullen ten alle tijden vertrouwelijk worden behandeld.

PLAN JOUW GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

We zijn er voor jou!

Heb je vragen over loopbaanbegeleiding?
Contacteer ons & wij begeleiden je hiermee verder!

LOOPBAANBEGELEIDING MET VDAB LOOPBAANCHEQUES

In samenwerking met de VDAB biedt I For Grow de mogelijkheid om enkele loopbaanbegeleidingstrajecten te betalen met loopbaancheques.

Wens je meer info over hoe je de loopbaancheques aanvraagt?
Ontdek via de knop  hieronder de voorwaarden.