INDIVIDUELE COACHING

 

Ben je klaar om je potentieel te ontgrendelen en gewenste doelen te behalen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak? Welkom bij onze individuele coaching diensten, waar we je begeleiden op een persoonlijke reis naar succes.

Ons op maat gemaakte coaching traject is ontworpen om jouw unieke doelen te ondersteunen en je te helpen bij het overwinnen van obstakels die je groei in de weg staan. Of je nu op zoek bent naar carrièrevooruitgang, persoonlijke ontwikkeling of het bereiken van een betere balans tussen werk en leven, onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden.

Ontdek de kracht van externe coaching voor zakelijk en persoonlijk succes!

Als ondernemer, zaakvoerder of teamleider begrijp je dat het vinden van antwoorden en oplossingen een essentieel onderdeel is van succes, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Soms liggen deze antwoorden binnen handbereik, maar er zijn momenten waarop je merkt dat je er alleen niet uitkomt. En dat is volkomen menselijk.

Bij onze coaching diensten erkennen we deze uitdagingen en bieden we een externe bron van ondersteuning en begeleiding. We begrijpen dat zelfs de meest capabele leiders soms behoefte hebben aan een frisse kijk, nieuwe inzichten en praktische strategieën om obstakels te overwinnen en doelen te bereiken. I FOR GROW neemt je tijdens een individuele coaching mee “voorbij je blinde vlekken”.

Of je nu worstelt met het nemen van moeilijke zakelijke beslissingen, het balanceren van werk en privéleven, het ontwikkelen van effectief leiderschap of het vinden van innerlijke motivatie en voldoening, onze ervaren coaches staan klaar om je te helpen.

Wat kan je tijdens een coaching sessie verwachten?

 

Objectiviteit: Een coach zal vanuit een objectieve, eerlijke en oordeelvrije attitude luisteren naar jouw verhaal en doelstellingen.

Spiegelen: Een coach fungeert als een spiegel voor jouw gedachten, gevoelens en gedragingen. Ze helpen je om patronen te herkennen en te begrijpen, waardoor je bewuster wordt van jezelf en je reacties op verschillende situaties.

Uitdagen: Een goede coach daagt je uit om buiten je comfortzone te stappen en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Ze dagen je uit om na te denken over je overtuigingen, aan te pakken wat je tegenhoudt en actie te ondernemen richting je doelen.

In beweging brengen: Het uiteindelijke doel van coaching is om verandering en groei teweeg te brengen. Een coach helpt je niet alleen om inzicht te krijgen, maar ook om concrete stappen te zetten naar de gewenste resultaten. Ze bieden ondersteuning, begeleiding en bekrachtiging terwijl je groeit en evolueert.

Vertrouwelijke Ondersteuning: Onze coaching gesprekken zijn steeds integer en vertrouwelijk waardoor je vrijuit kan spreken en reflecteren. We bieden een ondersteunende omgeving waarin je je vrij kunt voelen om uitdagingen te bespreken en oplossingen te verkennen.

Continu Leren: Succesvolle leiders zijn voortdurend bezig met leren en groeien. Onze coaching helpt je om jezelf te blijven ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Of je nu op zoek bent naar professionele groei, persoonlijke ontwikkeling of het overwinnen van specifieke uitdagingen, een professionele coach kan een waardevolle partner zijn op jouw reis naar succes. Durf jezelf de kans te geven om te groeien en te bloeien onder begeleiding van een ervaren coach.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze coaching diensten jou kunnen helpen om zakelijk en persoonlijk succes te bereiken.

 

Ontdek de veelzijdigheid van coaching: ook voor zelfstandige ondernemers!

Als zelfstandig ondernemer draag je vele petten en ben je constant bezig met het balanceren van verschillende aspecten van je leven en werk. Soms kan dit leiden tot uitdagingen op het gebied van zelfvertrouwen, besluitvorming, communicatie, work-life balans en het voorkomen van burn-out. Gelukkig is coaching een krachtig hulpmiddel dat ook voor zelfstandige ondernemers enorm waardevol kan zijn.

Of je nu worstelt met het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen in je zakelijke beslissingen, het maken van belangrijke keuzes voor je bedrijf, het versterken van je communicatievaardigheden met klanten of medewerkers, het vinden van een gezonde work-life balans als ondernemer, of het voorkomen van burn-out door effectief stressmanagement, een ervaren coach kan je ondersteunen en begeleiden bij deze thema’s.

Bovendien kan je als zelfstandige ondernemer ook loopbaancheques inzetten via de VDAB!

Het kan je helpen om je professionele pad te evalueren, nieuwe richtingen te verkennen en te ontdekken hoe je meer in je kracht kunt staan als ondernemer.

Onthoud: investeren in je eigen welzijn en groei als zelfstandig ondernemer is essentieel voor het succes en de veerkracht van je bedrijf. Durf de stap te zetten naar coaching en ontdek hoe het je kan helpen om je doelen te bereiken en een evenwichtiger leven te leiden, zowel zakelijk als persoonlijk.

Coachen is te allen tijde persoonlijk en integer. We hanteren de ethische code van het EMCC en gaan steeds vertrouwelijk om met onze cliënten en thema’s. 

Wat kan je verwachten van dit traject?

Meer info over de trainer:


Oliver Schelinski

Zoek een loopbaancoach in jouw buurt

Zoek jouw dichtstbijzijnde loopbaancoach regio: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Waasland, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant of Brussel!