“Wil jij je professioneel leven anders inrichten? 

Komen allerlei vragen steeds opzetten, en lijk je te blokkeren?”

  • Ga ik dit doen voor de rest van mijn leven?
  • Word ik hier oprecht gelukkig van?
  • Ik wil wel veranderen, maar ben bang dat ik dan in onzekere vaarwaters kom (financieel, emotioneel,… )
  • Wat zijn mijn opties binnen de arbeidsmarkt?
  • Welke talenten en competenties heb ik nog?
  • Wil ik op mijn huidige job blijven, of wil ik iets helemaal anders?
  • Krijg ik nog voldoende energie van mijn job?
  • Waar zou ik helemaal gelukkig van worden?
  • Hoe creëer ik een betere work-life balance?

Ik help je graag met deze vragen. Met de visie om mensen in beweging te brengen om hun eigen plek te vinden in deze wereld vanuit hun talenten, waarden en potentieel. Een wereld in verandering vraagt bewustwording van ons als mens, maar ook als team en organisatie. Verbinding met onszelf en onze omgeving is de drijfveer om te mogen en kunnen groeien.

Klaar om te springen? Als je zoekt naar ondersteuning voor de toekomst en je hebt beslist om zelf de controle over te nemen over de situatie en niet langer te wachten tot dat iemand jou de ideale job aanbiedt. Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Meer info over mij en mijn manier van werken vind je terug op mijn website: www.whisperinghorsesandcoaching.com

Info over Zoë:

Als loopbaancoach werk ik samen met loopbaancenter I For Grow.

Alvorens we starten, maken we kennis door een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.  Deze kennismaking geeft ons de kans om te kijken of we een match zijn , en of je mijn manier van werken interessant vindt voor jou. Dit zijn korte momenten die we samen inplannen. Dit kan zowel in de Remise als tussen de paarden, of via ZOOM, telefoon.

We bespreken samen jouw vraag en situatie.

Ik ben aanwezig op de Remise op dinsdag tussen 9u en 15.30.  Je vindt mij terug in het lokaal Saffier. Andere momenten kunnen ook, steeds na afspraak.

  • Werklocatie: Bornem Antwerpen