Nieuwe paden worden gemaakt door ze te bewandelen: Als je voelt dat het tijd is een nieuwe weg in te slaan of een oud pad een nieuwe richting te geven, begeleid ik je graag.

Misschien heb je al concrete ideeën over waar je toekomstige reis naartoe zou kunnen gaan, maar durf je het niet echt? Of heb je gewoon het vage gevoel dat er veel meer in je zit, maar je weet niet precies waar je naar op zoek bent?

Samen kijken we onder andere naar:

  • Waar je nu staat en waar je naartoe wilt: jouw roeping, wat je energie geeft en je gelukkig maakt in je job
  • Wat je al hebt om je weg af te leggen: je sterktes, talenten, potentieel, ambities
  • Of iets en wat je tegenhoudt om de volgende stappen te zetten
  • Wat je achter je kunt laten aan oude bagage
  • Wat je misschien nog nodig zal hebben en hoe je er aan komt

Ik vind het boeiend om mensen erbij te steunen een tevreden en voldaan leven te leiden. Verantwoordelijkheid voor zichzelf op te nemen en de teugels van het leven volledig in eigen handen te nemen, is mijn Leitmotiv.

Goed 25 jaar geleden ben ik van Duitsland naar België verhuisd. Sindsdien leef en werk ik in de multiculturele Europese hoofdstad Brussel. Door mijn jarenlange ervaring in multinationale ondernemingen ben ik vertrouwd met het bedrijfsleven en met constante veranderingen van structuren in organisaties.

Ik ben freelance business coach, gecertificeerd door de International Coaching Federation, en horse-reflected coach.

Klaar? Iedere reis begint met de eerste stap. Ik begeleid je!

Info over Ulrike:

  • Regio: Brussel
  • Tel: 0486/634201
  • E-mail: uschmuelling@outlook.com