“Wil jij jou heroriënteren? Jouw loopbaanpad een boost geven? Wil je jouw talenten meer inzetten in jouw job of business, maar zoek je de goede aanpak?”

Samen met jou zal ik ontdekken welke werksituatie jou echt energie en werkplezier oplevert!

  Ik ben al sinds het begin van mijn loopbaan actief in HR. Ik heb verschillende HR functies gehad in verschillende bedrijven, van KMO tot multinational.

  In 2012 besliste ik om zelfstandig te worden en een bedrijf in HR consultancy op te starten. Na 10 jaar, zijn we gegroeid naar 9 mensen.

  Ik heb gedurende al die jaren zelf als HR verantwoordelijke (consultant) in een Bel20  gewerkt waarbij ik zeer gevarieerde verantwoordelijkheden had in meerdere landen, maar steeds zeer hands-on kon blijven werken. In die periode volgde ik ook een opleiding horsereflected coaching level 1 en level 2 (incl teamcoaching). Ik ben intussen gestart met een coaching bedrijf.

  In 2022 heb ik de keuze gemaakt om mijn job als head of HR bij mijn klant op te zeggen omdat de combinatie van de verschillende jobs niet meer haalbaar was. Ik ben nu nog actief bij mijn klant als recruter voor een aantal dagen per week. Dit geeft me meer evenwicht en zorgt ervoor dat ik me kan verder focussen op de uitbouw van mijn Consultancy bedrijf en van het coaching bedrijf.

  En sindsdien ben ik ook loopbaancoach bij Iforgrow.

  Info over Sophie: