Ik ben Shana. Rust, empathie en een open luisterende houding zijn mijn kenmerkende eigenschappen als coach. Ik werk in hoofdberoep als verpleegkundige. Daarnaast ben ik nog diabeteseducator. Ik coach mensen met diabetes en zorg ervoor dat mijn collega’s up-to-date blijven i.v.m. de nieuwste ontwikkeling in de zorg rond diabetes. Arbeidsbemiddeling heeft mijn interesse en ik zet me hier graag voor in.

Thuis heb ik in bijberoep mijn eigen coaching praktijk. Op deze locatie bied in ik de loopbaan begeleiding aan.

Waarom loopbaancoach? Zelf realiseerde ik me een tijd terug, langer werken en een redelijk deel van onze wakkere tijd zijn we bezig met werk. Vervolgens is er ook een hoge druk van de maatschappij niet alleen op gebied van werk, maar ook in de privésfeer. Altijd presteren, alles blijven combineren en dit toch leefbaar houden is vaak een zeer moeilijk evenwicht. We leven echter maar één keer en we moeten kunnen genieten van ons leven. Toch?

Ik vind het daarom belangrijk om al die uren die we aan het werk zijn iets te kunnen doen wat we graag doen. We mogen niet enkel energie verliezen aan ons werk, we moeten er ook op een bepaalde manier energie kunnen uit putten. Hoe je dit doet en welk aspect daarvoor zorgt, is voor elk van ons anders.

Kortom het werk mag geen sleur worden. Als we thuis komen moeten we nog energie over hebben voor ons gezin, voor onze hobby’s en niet te vergeten HET allerbelangrijkste, voor onszelf. Dit is zeker geen evidentie, daarom bied ik graag mijn expertise aan om dit evenwicht te helpen vinden.

Info over Shana: