Het thema werk komt steeds terug op mijn pad, zowel professioneel, bij mijn cliënten, als privé. Daarom besloot ik me te verdiepen in loopbaanbegeleiding.

Meestal kan je ‘werk’ niet loskoppelen van de andere thema’s die het raakt. Denk maar aan grenzen: ben jij een ‘ja-knikker’ en neem je soms wat te veel hooi op je vork? Hoe zit het met je zelfvertrouwen: weet je wat je kwaliteiten zijn? Of ligt de focus bij jou op je valkuilen?

De meeste tijd van ons leven brengen we door op onze job. Het vormt een deel van wie we zijn, onze identiteit. Maar wat als dit niet (meer) lijkt kloppen? Wat brengt jou werkvreugde? Welke waarden zijn voor jou essentieel om je te kunnen identificeren met je job?

Dit zijn enkele voorbeelden van wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen. Heb je een andere vraag of bekommernis? Ik wil graag naar je luisteren en samen op pad gaan.

  Info over Sarah:

  In hoofdberoep is Sarah altijd werkzaam geweest binnen de sociale sector als hulpverlener. Daarnaast heeft zij een eigen praktijk waar ze als psychologisch consulent mensen begeleidt.

  • Regio: Zoersel (Antwerpen)
  • Website: sarahdaix.be
  • Tel: 0479/52.92.04
  • E-mail: sarah.daix@hotmail.com