Wat is jouw passie?
Waar zit jouw kern?
Waar kom jij ’s morgens happy voor uit bed?
Wat maakt je gelukkig?
Wat zijn je kernwaarden?

Na mijn ontslag te hebben gegeven kreeg ik de kans om als loopbaancoach aan de slag te gaan. Uit passie om mensen te helpen en te laten groeien vanuit wat er is en er mag zijn, haalde ik energie en drive om er keihard voor te gaan. Ik vind het zalig om het beste uit jezelf te halen en je pad naar de ideale job of balans te vinden. Als vrouw van een landbouwer, mama van een tienerdochter en mijn eigen zaak weet ik als geen ander hoe het is om te multitasken en de ballen in de lucht te houden die er echt toe doen. Ik hou van kromme lijnen want recht is vaak saai!

  • Ben je even die balans kwijt?
  • Kan je niet meer alle ballen in de lucht houden?
  • Zit je met vragen over wat nu?
  • Is dit wat ik wil? Of iets totaal anders?
  • Zelfstandig (in bijberoep) worden?

Contacteer me gerust voor een gratis en vrijblijvend info gesprek.

Info over Sandy:

  • Regio: Maldegem
  • Website: www.socoaching.be
  • Tel: 0476 66 33 20
  • E-mail: sandyonderdonck@gmail.com