“Ik voel dat ik stroom… en elk jaar opnieuw voel ik me steeds meer in mijn kracht komen die ik omschrijf als “magisch”. Ik stroom omdat ik mezelf steeds meer zie als diegene wie ik wil worden. Mijn grootste passie is het in “beweging” zijn op professioneel en persoonlijk vlak. En dit met beide voeten op de grond geaard. De beweging brengt me steeds weer op nieuwe ontdekkingen en ervaringen welke me inspireren en motiveren en verder kan geven aan anderen.”

Oliver is naast zijn functie als professionele coach/trainer, en zaakvoerder van de I For Horse Academy, een gepassioneerde begeleider in het systemisch werk met paarden.

Opleidingen die Oliver volgde:

 • ICF / ACC Rooth coaching opleiding Coaching Square. (B)
 • ICF / PCC Grow coaching opleiding Coaching Square. (B)
 • ICF Teamcoaching opleiding Coaching Square (B)
 • ICF Master teamcoaching opleiding Coaching the Shift (B)
 • Insights Discovery practitioner opleiding Insights (NL)
 • Stress “ Burn-out coaching opleiding – HRD academie (B)
 • EMCC Equine assisted coaching level 1 / Keulseweg (NL)
 • EMCC Equine assisted coaching level 2 / Keulseweg (NL)
 • Systemisch coachen / Wind opleidingen (NL) 2018
 • Systemische opstellingen Stephan Hausner – 6 daagse
 • Loopbaan coaching / The Job Coach (B)