“Je weet wat je hebt, je weet niet wat je krijgt”.

Dit zei mijn vader telkens ik van job wilde veranderen. Had ik hem geloofd, dan zat ik nu nog steeds in mijn eerste job, had ik geen nieuwe vaardigheden ontwikkeld in marketing communicatie en coaching, had ik mijn gaven niet ontdekt en had ik zoveel plezier gemist. Maar bovenal, dan had ik geen nieuwe uitdagingen overwonnen als zelfstandige zoals mensen inspireren naar meer welzijn of ondernemers de essentie van marketing bijbrengen zodat zij hun missie in de wereld zetten.

Soms is het goed om van job te veranderen. Soms is het beter om te kijken hoe je je gaven voluit kan inzetten om meer plezier te beleven in je werk. En soms is het ok om te blijven waar je bent.

Wil jij weten wat nu juist is voor jou? Pak me dan bij de hand en laat ons samen ontdekken wat jouw volgende stap in je werk-leven is.

Info over Marleen: