“Als je de richting van de wind niet kan veranderen, pas dan de stand van je zeilen aan. Gebruik jouw talenten en waarden als innerlijk kompas, vindt (werk)plezier en voldoening.”

Ben je al een tijd niet tevreden over je werk? Wil je een nieuwe stap zetten maar weet niet wat? Wil je anders functioneren in je werk? Ben je bereid om naar jezelf te kijken? Dan kan ik je beslist ondersteunen in deze ontdekkingstocht…

We werken samen aan helderheid over je ideeën, wensen en achtergrond van je vraagstukken zodat je met rust en vertrouwen je loopbaan een (nieuw) vervolg kan geven.

Voor welke job wil jij vol enthousiasme elke morgen uit je bed komen?

Vanuit mijn hart heeft zich een gevoel ontwikkeld dat ik dienstbaar wil zijn aan de anderen. Vanuit deze intentie wil ik mijn rol als loopbaancoach dan ook vorm geven. Het is voor als mij als coach enorm waardevol om te kunnen bijdragen aan iemands persoonlijke en professionele ontwikkeling en te mogen ondersteunen bij het leggen van de verbinding tussen hoofd en hart. Zodat mensen kunnen gaan ondernemen en werken vanuit hun talent, passie en ziel.

Daarnaast ben ik gepassioneerd om doelen en behoeften aan noodzaken en problemen te gaan koppelen in een wereld die altijd in evolutie is. Diezelfde snel veranderlijke wereld zorgt er bovendien ook voor dat ik ook voor mezelf een stimulans voel om te kunnen blijven ontwikkelen. Hieruit haal ik als coach enorm veel voldoening.

Info over Lesley:

  • Regio: Oudenaarde/ Mobiele coach

  • Adres: Misweg 13A, B-9700 Oudenaarde

  • Tel.: +32 496 36 48 49

  • Email: Lesley.desmet@telenet.be