• Heb je het gehad om steeds met tegenzin naar je werk te gaan?
  • Zit je in een sleur of heb je net een te hoge werkdruk?
  • Of wil je je werkleven volledig over een andere boeg gooien?

Vreemd is dit gevoel niet wanneer je bedenkt hoeveel tijd we doorbrengen op het werk. En hoe weinig we bewust stilstaan over wat we nu eigenlijk aan het doen zijn en of dit nog klopt. Werk geeft zekerheid aan je leven, maar kan ook als een gouden kooi gaan aanvoelen. Dit hoeft helemaal niet. 

Tijd om eens stil te staan bij je eigen werkleven, tijd voor actie! Maar welke actie? Dat antwoord hoef je niet alleen te bedenken. Samen bekijken we wat je doet als werknemer, waarom je het doet, wat energie geeft en je energie wegneemt, waar je interesses, sterktes en groeimarge liggen. Via out of the box oefeningen krijg je grip op je eigen werkleven, dromen en kan je terug jouw koers uit varen. Is dat in je huidige job, je huidige organisatie of iets helemaal nieuw? We ontdekken het samen. 

In 2009 studeerde ik af als bedrijfspsycholoog met de goesting om mensen te laten groeien in hun werkcontext. Na jarenlange ervaring als coach binnen verschillende Brusselse organisaties waar ik medewerkers versterk in hun werk, begeleid ik mensen graag in het vinden van de beste wisselwerking op work-life niveau. Werkgeluk, de mix en balans tussen plezier, voldoening en zingeving is ook weggelegd voor jou!

Info over Isabelle: