Zit jij in de knoop op vlak van je work-life balans? Weet je het allemaal even niet meer? Zit je met vragen over jouw loopbaan? Zoek je naar meer werkgeluk? Durf die spiegel voor te houden & laat mij jou helpen!

Mijn carrière is 26 jaar geleden begonnen als jonge avontuurlijke onderneemster van mijn schoonheidssalon in Marokko, er ging een nieuwe wereld voor mij open in een bekend maar onbekend land. Ik ben dit toen met volle overtuiging en uiteraard met vallen en opstaan aangegaan maar na enkele jaren miste ik mijn thuisbasis en ben ik teruggekeerd naar België.

Dankzij loopbaanbegeleiding heb ik destijds mijn talenten leren kennen en heb ik mij omgeschoold tot HR medewerker met ondertussen ruim 20 jaar ervaring.

Sinds kort combineer ik mijn vaste job met mijn bijberoep als loopbaanbegeleider in samenwerking met I For Grow omdat ik iets wil betekenen voor anderen.

De mensen die mijn kennen weten dat luisteren, zorgen en ondersteunen mij positieve energie en voldoening geeft.

Ik help jou dus heel graag in de zoektocht naar jezelf en de ontwikkeling van je persoonlijke en professionele trajecten.

www.iforgrow.be & more bij RA&S.

How can I help?

    Info over Hind:

    In hoofdberoep is Sarah altijd werkzaam geweest binnen de sociale sector als hulpverlener. Daarnaast heeft zij een eigen praktijk waar ze als psychologisch consulent mensen begeleidt.

    • Regio: Limburg