Onlangs maakte ik een carrière uitbereiding naar de uitzendsector.

Gaan kijken naar waar je nu net komt vast komt te lopen op vlak van carrière en leven tout court, dat is waar ik me zo graag in verdiep. Samen met jou gaan kijken hoe het anders kan, niet zozeer wat je zwaktes zijn, maar vooral wat je sterke talenten zijn is mijn uitdaging.

Hoe kan je jou talenten ontwikkelen en inzetten om dagdagelijks plezier uit het leven te halen, dat is wat ik graag samen met jou wil doen.

Wil jij jou heroriënteren? Jouw loopbaan pad een boost geven? Wil je jouw talenten meer inzetten in jouw job of business, maar zoek je de goede aanpak? Samen met jou zal ik ontdekken welke werksituatie jou echt energie en werkplezier oplevert!

Info over Brenda:

  • Regio: Molenstraat 9 – 2560 Nijlen
  • Tel: 0472/91.01.29
  • E-mail: info@brendads.be