Hi! ik ben Barbara.

Met meer dan 50 jaar levenservaring en ruim 19 jaar werkervaring in internationale organisaties (waaronder executive search, (talent acquisition, outplacement en career coaching), heb ik besloten me voltijds toe te wijden aan mensen die vastlopen in hun professionele leven. 

Vanaf het begin van mijn eigen carrière, ben ik gefascineerd door het fenomeen ‘werk’de rol die het speelt in onze levens en welke invloed het door de jaren heen op ons als individu heeft. Dit is uitgegroeid tot het centrale thema van mijn professionele inzet. Of je in loondienst werkt of als zelfstandige, de vraag die ik je je help stellen is: blijf ik me continu aanpassen en concessies doen? of kies ik voor mijn eigen werkgeluk: een omgeving die bij mijn capaciteiten past, en in lijn is met mijn leven.

Waarom met mij samenwerken?  

Ik ben ICF gecertificeerd- en loopbaancoach. Ik ben ook opgeleid in het systemisch coachen en ben TMA practitioner.

Mijn aanpak is tweeledig: enerzijds praktisch en concreet, anderzijds hecht ik waarde aan het verkennen van de lagen op identiteitsniveau. Dit betekent niet alleen focussen op ‘wat’ je gaat doen en ‘hoe’ je het gaat doen, maar ook op de essentie van ‘wie’ je bent en ‘wie’ je wilt zijn. Het is mijn missie om jou te ondersteunen bij het bouwen van een carrière die niet alleen succesvol is op papier, maar ook resoneert met jouw authentieke zelf. Ik kijk ernaar uit om met je aan de slag te gaan!

www.iforgrow.be & www.insightcoaching.be

    Info over Barbara:

    • Regio: Kapellen

    • GSM: +32 475 54 02 53
    • barbara@iforgrow.be