Na mijn persoonlijke groeipad van medewerker in de uitzendsector naar HR manager in een internationaal bedrijf begon het bij mezelf te kriebelen om toch iets anders te gaan doen. Ik had immers ‘mijn doelen’ bereikt. Maar zag mezelf toch niet tot het einde van mijn dagen dit te doen. En toen was er Corona.. tijd om na te denken dus. Wat wil ik nou echt? Waar word ik gelukkig van?

Door de tijd heen heb ik mezelf altijd bijgeschoold , altijd geïnteresseerd in nieuwe ideeën, werkwijzen of gewoon andere insteek. (ondanks ik vroeger absoluut geen student was). Ik bracht mezelf dus graag in beweging. Naast mijn HR passie had ik ook een paardenpassie. Ook hier schoolde ik mij bij om echt meer te gaan leren over het gedrag van paarden. Gedrag van mensen had ik immers intussen al voldoende bestudeerd en bijgeschaafd. Hieruit ontstond mijn eigen bedrijfje; mensen coachen met paarden, zoeken naar connectie, begrijpen waarom iets gebeurd of niet gebeurd. Daarnaast was ik ook steeds getriggerd waarom mensen van job veranderen of waarom mensen überhaupt wel of geen stappen nemen in hun leven. Hieruit ontstond de liefde om mensen in beweging te brengen…

Dit op werkvlak, persoonlijk vlak en in de liefde voor de paarden.

Vandaag krijg ik dus energie om jou te helpen! Waarom ik? Ik onderscheid mezelf door een unieke aanpak met en zonder paarden. Ik kan dus af en toe beroep doen op mijn top co coach, Bello. Dit voor life coaching en loopbaanbegeleiding. Je krijgt er dus 2 voor de prijs van 1!

Zin om samen stappen te maken? Wil je je graag jezelf in beweging brengen? Zin om ons te ontmoeten? Lets meet!

Info over Audrey: