•  Ervaar je je job enkel als een “moeten” en haal je er weinig tot geen energie uit of slorpt je job al je energie op?
  • Loop je ergens op vast op werkvlak en zie je zelf niet meteen een uitweg?
  • Is het vinden van een goeie work-life balance voor jou een moeilijke uitdaging?
  • Speel je met het idee om je loopbaan een nieuwe richting te geven maar weet je niet welke?
  • Sta je er voor open om bij jezelf stil te staan en zaken in handen te nemen?

Dan ga ik graag samen met jou op zoek naar hoe je hier verandering in kunt brengen.

Wanneer je ergens in vastloopt kan het namelijk helpend zijn om een extra paar ogen en oren te hebben: iemand die luistert naar wat jou bezighoudt, iemand die met je meedenkt, zaken vanuit een andere invalshoek bekijkt, mogelijkheden ziet waar jij deze misschien niet (meer) ziet maar evengoed iemand die je een spiegel durft voorhouden en zaken in vraag durft te stellen.

Empathie, geduld en een rustige, analytische houding zijn zaken die mij als coach typeren. Via een  niet-oordelende maar indien nodig spiegel voorhoudende, en tot actie aanzettende aanpak ondersteun ik mensen in hun proces. Ik vind het fijn om als coach samen met jou op pad te gaan op zoek naar inzichten, ik stel me open voor jouw verhaal en help met jou analyseren en reflecteren om zo tot de kern te komen van datgene waar jij tegenaan botst. Ik laad er helemaal van op om inzichten te helpen creëren en  samen op zoek te gaan naar oplossingen en zo mijn steentje bij te dragen aan iemands  persoonlijk ontwikkelingsproces.

Door middel van het opstellen van persoonlijke doelstellingen en het samen op zoek gaan naar hoe je stapsgewijs naar deze doelstellingen kan toewerken help ik je mee op weg om jouw professionele leven te verbeteren. Indien gewenst kan er tijdens de begeleiding ook op een ervaringsgerichte manier bij de paarden gewerkt worden (equicoaching).

Ik fungeer graag als jouw klankbord, spiegel, supporter, ‘duwtje in de rug’ gever, analist, sparringpartner….

Info over Sarah: